Unsere Josef

De geschiedenis van Josef Dettelbacher

De Beierse Alpen. Waar het leven traditie en rust ademt. Waar mensen elkaar in zes verschillende dialecten aanspreken. En waar men al eeuwen weet hoe je de lekkerste worst moet maken. Dáár komen de recepten van Josef Dettelbacher vandaan.

Begin 20-er jaren van de vorige eeuw woont Martinus Zandvliet samen met zijn vrouw Margaretha Zandvliet geboren Stelzer in het stadje Starnberg aan de Starnberger See in Beieren. Als ze in 1929 verhuizen naar Nederland beginnen ze een slagerij. En al snel gaan ze een aantal van hun favoriete Beierse vleeswaren maken en verkopen. Later ontstaat daaruit het merk Josef Dettelbacher. Nu al meer dan 35 jaar de leverancier van Beierse vleeswarenspecialiteiten voor op de Nederlandse tafel van nu.

Josef Dettelbacher Specialiteiten

Josef Dettelbacher met de typische kruidige en hartige smaak van Beieren.
Heerlijk op je brood of bij de borrel. 
Een momentje voor jezelf om even lekker Bourgondisch te genieten.

Josef Dettelbacher, het Beierse Genießen!